2 Οκτωβρίου 2011

Downhill Madness

Μας αρέσει το Downhill. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να φτιάξουμε το Downhill Madness BT.

Γιατί βαρεθήκαμε να διαλύουμε τα αυτοκίνητα μας, γιατί δεν θέλουμε να οδηγούμε αλλά να κάνουμε ποδήλατο, γιατί η βενζίνη έχει πάει στα ύψη, γιατί οι παρέες δεν ‘κολάνε’ πάντα αλλά εμείς θέλουμε να πάμε στο βουνό, γιατί δεν είχαμε μαζί μια σαμπρέλα ή δεν ξέραμε να εξαερώσουμε το φρένο μας..
... Οργανώσαμε λοιπόν ένα van 9 θέσεων με ένα μεγάλο trailer, το εξοπλίσαμε με εργαλεία, ψυγείο, air condition, μικρά snack, energy drinks και λίγα αναλώσιμα, βάλαμε όλη μας την καλή διάθεση και φτιάξαμε το Downhill Madness BT.

Γνωρίζουμε όλα τα μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής της Αττικής αλλά και τα πιο μακρινά όπως της Δίρφης, του Παρνασσού, των Καλαβρύτων - την διαβάθμιση δυσκολίας του καθενός, την κατάσταση τους κτλ.

Θα ταξιδέψουμε σε όλα τα μέρη όπου θα διοργανώνονται αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στην Βουλγαρία και τις Άλπεις για παρακολούθηση του Παγκοσμίου και για να κάνουμε DH στα ψηλότερα βουνά της Ευρώπης. Άλλωστε η πολυετής μας πείρα στο αντικείμενο (τουρισμός/ DH) κάνει τα παραπάνω να είναι πολύ απλά.

Το πρόγραμμα μας είναι την Τετάρτη στην Πάρνηθα, το Σάββατο στο Αιγάλεω ή στα Καλάβρυτα ή Παρνασσό (ανάλογα με τις συμμετοχές) και την Κυριακή στην Δίρφη/ στο άμεσο μέλλον θα προσθέσουμε την Δευτέρα στον Υμηττό.

Τις καθημερινές (Δευτέρα και Τετάρτη) θα αρχίζουμε στις 15:00 έως το βράδυ, το Σαββατοκύριακο στις 09:30 με επιστροφή το βράδυ. Θα οργανώνουμε και riding nights στις πανσελήνους –βραδινά- με καλά φώτα

Το σημείο συνάντησης την Τετάρτη στην Πάρνηθα στις 15:00 είναι στο τέλος του μονοπατιού (στον πλανόδιο πωλητή μελιού και χόρτων στο αριστερό σας χέρι μετά τις ταβέρνες και πριν το τελεφερίκ). Το Σάββατο για το Αιγάλεω ή τα Καλάβρυτα συναντιόμαστε στον ‘ΓΡΗΓΟΡΗ’ στην Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι στις 09:30 ενώ για τον Παρνασσό στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης στην Εθνική (μπροστά στην καντίνα προς την μεριά της Βαρυμπόμπης) – εδώ, σε αυτή την καντίνα δίνουμε ραντεβού και τις Κυριακές στις 09:30 για την μονοήμερη στην Δίρφη (Στενή Ευβοίας).

Πολύ γρήγορα θα παρέχουμε την δυνατότητα pick up service από το σπίτι σας απλοποιώντας ακόμα πιο πολύ την διαδικασία για εσάς (δεν θα χρειάζεστε καν αυτοκίνητο!!)

Και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τα έκτακτα τριήμερα (λόγω αργιών) σε μέρη όπως το Στόμιο (Λάρισα) ή στην Νάουσα αλλά και για πιο μακρινούς προορισμούς όπως το Sopot ή το Borovets της Βουλγαρίας και το Maribor στην Σλοβενία. Με εμπειρία παρουσίας 4 ετών στο Παγκόσμιο στην Ευρώπη θα οργανώσουμε και μεγαλύτερες εκδρομές για την παρακολούθηση του και πολύ DH για εμάς, πριν και μετά τους αγώνες!

Γνωρίζουμε τα βασικά από βλάβες και διαθέτουμε μια αξιοπρεπή εργαλειοθήκη και μια πτυσσόμενη βάση service ποδηλάτου. Τίποτα δεν πρέπει να χαλάσει μια τέλεια μέρα στο βουνό. Ότι μπορούμε να φτιάξουμε, φτιάχνεται επιτόπου.

Για τους φίλους που δεν έχουν εμπειρία στο Downhill θα ενοικιάζονται DH ποδήλατα (σε 2 μεγέθη) μαζί με ολόκληρο τον εξοπλισμό (κράνος/μάσκα/θώρακα ή suit/ επιαγκωνίδες/ επιγονατίδες) φυσικά κατόπιν συνεννόησης.

Χωρίς ενέργεια δεν γίνεται. Για αυτό το λόγο θα έχετε ένα παγωμένο νερό και ένα energy bar (ή sandwich) από εμάς.

Θυμηθείτε πόσες φορές πήγατε σε μονοπάτι και ήταν γεμάτο νερό ή με διαλυμένα άλματα ή τελείως παρατημένο ή όλα τα παραπάνω? Οι φίλοι μας που περνάνε μέρες στα βουνά σκάβοντας και που χάρις σε αυτούς κάνουμε όλοι downhill, μας ενημερώνουν για την κατάσταση τους
Περιμένουμε requests για μεταφορά ατόμων για σκάψιμο. Απλά πείτε μας για το δικό σας μονοπάτι.

Γνωρίζοντας την καταστροφή που παθαίνουν τα ποδήλατα μας στις μεταφορές κατασκευάσαμε ένα trailer (Southdawgz trailer) για 10 ποδήλατα δοκιμασμένο και ασφαλές.

Όταν κάνουμε ποδήλατο μαζί με καλούς αναβάτες γινόμαστε καλύτεροι. Το Biking Madness BT προσφέρει co-riding/ δείτε πως γίνεται… live.

Και όλα αυτά... Southdawgz approved!

Για κλείσιμο θέσεων επικοινωνείτε είτε μέσω FB είτε τηλεφωνικά με Σωτήρη στο 6945 410066

Δεν υπάρχουν σχόλια: