9 Μαΐου 2007

Ποδηλατοπορεία 27 Απρίλη 2007









Και ήταν όλοι εκεί!!! Ακόμα και οι κώλοι στάθηκαν άξιοι της μοίρας τους!!!
Έτσι λοιπόν δόθηκε εκκίνηση στις 5:30(και κάτι παραπάνω) με πορεία ποδηλάτων κατά τον Βαρδάρη. Ο γνωστός κύκλος των κανιβαλισμών έγινε για πρώτη φορά στα δικαστήρια με την ευγενική συγκατάθεση των αυτοκινήτων οχημάτων που όμορφα μποτιλιάρισαν προς όλες τις κατευθύνσεις.


Η Λεωφόρος νίκης με τους «τρέντιδες» βάφτηκε στα ποδηλατί μέχρι τον Πύργο τον Λευκό τον Καμαρωτό τον Αψηλό τον τον τον τομ… Καρνηβαλιστικός γύρος στήθηκε ξανά και ξανά μέχρι να πάρουμε τον δρόμο για την έκθεση. Εκεί νέες δυνάμεις ήρθαν στην ομάδα και το πάρτι του δρόμου δε λέει να σταματήσει!!! Κόρνες, συνθήματα, σφυρίγματα, φλίκι φλίκι, ινδιανισμοί και πολλά όμοια πήραν την Τσιμισκή.
Η ανακοίνωση για το φαγοπότι στην Υφανέτ έδωσε φτερά. Έτσι με λίγους ακόμη αλητιριασμούς της ασφάλτου από την άδεια πλέον Εγνατία μπουκάραμε στην κατάληψη πεινασμένοι αλλά όλοι ευχαριστημένοι (αν και πρέπει να ξεχάσουμε τους απαράδεκτους μεν και δε στην Εγνατία).
Υ.Γ. ένα : Μπράβο στους μάγειρες!!!
Υ.Γ. δύο : Βαράτε το πετάλι!!!
Υ.Γ. 3 : Ά και ού ποδήλατα μπαμπού!!!
Υ.Γ. ΣΟΒΑΡΌ : Θα μπορούσαμε να μάθουμε με κάποιον τρόπο τα πλήρη δικαιώματα του ποδηλάτη για να μπορούμε να απαιτήσουμε και να αμυνθούμε σε κάποια δύσκολη στιγμή.


2 σχόλια:

Let είπε...

Τι δηλαδης σας ταϊσανε κιόλας;
Εγώ γιατί δεν ήμουνα εκεί;

miltous3 είπε...

Κάθε φορά πιο πολλοί και πιο δυνατοί
και προσοχή στους βάνδαλους...

Η Θεσσαλονίκη είναι εδώ
με πετάλι δυνατό
και με στόμα ανοιχτό