4 Απριλίου 2007

Η..Η..ΗΡΘΑΝΕ

Ύστερα από υστερικές ώρες αγωνίας αναμεμειγμένης με λαχτάρα και προσμονή, ήρθε η στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με τα ολοκαίνουργια πανφανταστικά πανέμορφόμορφα πεταλοφόρετα bicyclettia μας.
Παρόλες τις κακοτοπιές από την πλευρά της εταιρίας στην Γερμανία, όσον αφορά τα περιφερειακά που είχαμε ζητήσει, τα ποδήλατα με την βοήθεια του ποδηλατά μου, Νίκου Σιγανού, μπόρεσαν να έρθουν στην μορφή που τα θέλαμε, με εξαίρεση τις σχάρες που απλά περιμένουμε αυτές που θέλαμε.Ιδου!!!!!!!










Θα σαρώσουμε την άσφαλστρο θα δαμάσουμε τα μήκη, θα τρελάνουμε την απόσταση.

6 σχόλια:

Viva La Bicycletta είπε...

Popo... kaloooo....

kater είπε...

ρε συ γιαν να με σχωρας για την αμαθεια αλλα εμενα κιαυτα κανονικα ποδηλατα μου φαινονται..αλλα για να λες εσυ κατι θα ξες..παντως με γεια σας τα κουκλια σας και καλοταξιδευτα!!αλλαξτε τους τα φωτα!(και τις σχαρες..!)

Ανώνυμος είπε...

oraia i bicicleta xamos alla mou xes pei tha to pareis roz xoxo filia apo manchester aderfe

CitizenMac είπε...

Άντε άντε, καλοφόρετα.. εεε, καλοτάξιδα, μεγειές μεγειές!

kater είπε...

α και μην ξεχασετε να σαρωσετε την ασφαλστρο(!!)

Let είπε...

Τα ποδήλατα ύστερα από μια μικρή βολτίτσα που τα κάναμε απλά πετάνε. Οι 28 ιντσών ζάντες και το κρομολένιο πιρούνι προσθέτουν άνετα και ξεκούραστα χιλιόμετρα. Σε εμποδίζουν βέβαια και σε αποτρέπουν να παίξεις στον δρόμο, τα πεζοδρόμια σου φαίνονται βουνά και ο πολύ απλός και βατός χωματόδρομος ταλαιπωρία.
Μετά της εκδρομή περισσότερες πλεροφορίες